best4rent - PREDNOSTI MODERNIZACIJE UREDSKE OPREME
Horvaćanska cesta 31, Zagreb | +385 091 6234 184 | info@best4rent.hr Instagram LinkedIn

best4rent

PREDNOSTI MODERNIZACIJE UREDSKE OPREME

PREDNOSTI MODERNIZACIJE UREDSKE OPREME.

Bez obzira na Vašu industriju, znate da su učinkovitost i produktivnost vrlo važne i bitne stavke u poslovanju. Stoga je bitno da Vaša uredska oprema radi punim kapacitetom, kako bi Vaš tim mogao isporučiti vrhunske proizvode i usluge. Nažalost, previše tvrtki u Hrvatskoj bori se s zastarjelom uredskom opremom koja im otežava i onemogućava da završe projekte na vrijeme.

Ako se Vaš ured još uvijek bori  sa zastarjelom opremom, razmislite o ovim važnim prednostima nadogradnje alata koje svakodnevno koristite.

Povećana produktivnost

Što je “bolja” vaša uredska oprema, vrijednost Vaše tvrtke raste proporcionalno kao i njena produktivnost. Današnji fotokopirni uređaji brži su i moćniji nego ikada prije. Oni Vam omogućuju da završite s mnoštvom projekata u djeliću vremena koje je bilo potrebno prije. Još bolja, novija uredska oprema ima i poboljšanu funkcionalnost. Projekte koje ste nekada morali “outsourceati” sada se mogu obaviti u uredu, kući, štedeći bezbroj sati.

Poboljšana energetska učinkovitost

Novija uredska oprema može značiti uštedu na računima za komunalne usluge. Iako je najsuvremeniji fotokopirni stroj mnogo snažniji od starijih modela, većina tih strojeva ne zahtijeva toliko struje za rad. Jednako tako, moderni multifunkcijski printeri svim svojim funkcijama za zamjenjuju i nekoliko zasebnih uređaja sa posebnim funkcijama kao što su skener i fax uređaj i objedinjuju ih u jedan pametan stroj. Tvrtke koje prelaze na energetski učinkovitije uređaje primijetit će razliku u troškovima. Novi uređaji također, njihov ured, čine ekološki prihvatljivim, a to je nešto što poslodavci, članovi tima i kupci u konačnici poštuju.

Jednostavni za korištenje

Stari kopirni uređaji imali su ograničenu funkcionalnost i za radnje kompliciranije od samog kopiranja bilo je potrebno posjedovati nekoliko uređaja (kopirka, printer, skener). Bilo je teško dovršiti čak i jednostavne projekte, a ponekad se činilo da je potrebno iznova “izumiti kotač” sa svakim novim poslom. Međutim, moderna uredska oprema promijenila je sve to. Današnji fotokopirni uređaji mogu pohraniti mnoštvo postavki posla koje se mogu pozvati jednim dodirom gumba. Štoviše, mnogi od tih strojeva osmišljeni su s obzirom na jednostavnost korištenja. To znači da čak i novi korisnik može lako rukovati intuitivnim softverom i lako razumljivim upravljačkim pločama.

Dokumenti više kvalitete

Oprostite se od nejasnog teksta i tvrdoglavih nepoželjnih linija na isprintanom dokumentu. Novi moderni multifunkcijski printeri rade bolje nego ikad, tako da zaposlenici mogu lako i učinkovito printati dokumente profesionalne kvalitete. Lako je impresionirati klijente dokumentima napravljenim na fotokopirnim strojevima koji koriste najnovije tehnološke inovacije.

Za sve potrebe Vašeg uredskog poslovanja, kontaktirajte Best4Rent i zatražite procjenu uštede koju možete ostvariti nadogradnjom uredske opreme. Kontaktirajte nas na E-mail ili nazovite na +385 01 3680 590 i zatražite besplatnu procjenu troškova ispisa.


Photo by rawpixel.com from Pexels

prethodna novost slijedeća novost
povratak na popis novosti
Bestcopy d.o.o. | 2018 | Sva prava pridržana